.

Wednesday, December 26, 2012

Iceland Airwaves

1) Analyse af en event (lairs koncept, produktion og publikumsoplevelse med nogenlunde lige vægt på de tre dele) lair 14. oktober 2009 rejste jeg sammen med tre veninder af sted til Island, som skulle være vært for den årlige Iceland Airwaves festival. Det var med en ambivalent følelse pludselig at stå midt i capital of Iceland, som mest af alt lignede en tilsyneladende forladt by. De små farvet huse lå drysset rundt omkring den lille by, som et anden urørt sted. Langs den smalle hovedgade lå små cafeer, hvor få islændinge havde søgt tilflugt over en kop varm kaffe. Midt i Reykjavik så jeg den medbragte optimisme og forventningsglæden omkring festivalen forsvinde hen. Det var en famlende følelse, for alt virkede lige pludselig meget urealistisk og fjernt fra mine tidligere forventninger. Denne følelse af tomhed gjorde det svært, at forestille sig at natten skulle byde på klubber og cafeer fyldt med dansende mennesker, når omgivelserne gav udtryk for noget helt andet. Heldigvis blev mit strækscenarie ikke realiserede for samme aften var Reykjavik fyldt med glade folk, højtaler fyldt med musik og en forsamling af karakteristiske deltagere.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Selve festivalen har eksisterede siden 1999, og er den jag i dag vokset til en størrelse, hvor den kan råde over et fem dags program med 220 musiske kunstnere, hvoraf one hundred sixty af dem er islændinge. Festivalen startede som en talentkonkurrence for udenlandske bands, som gerne ville i besiddelse af en pladekontrakt. Sidenhen er den gået hen og blevet en årlig begivenhed, som kan rumme op imod 4000 gæster, hvoraf cirka 1000 af dem har en forbindelse til musikindustrien. Siden festivalens oprindelse har aktørerne været PR bureauet Mr. Destiny og Icelandair. En af de tre hovedaktører, som påbegynder forberedelserne til det næste års festival er Thorsteinn Stephensen, som har været med fra festivalens fødsel og til i dag. Han udtalte sig således om de første tanker han havde omkring initiativet … .it wasnt genuine if wed make... If you want to get a full essay, locate it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, wisit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment